Yksityistunti: Kehollisen tunneilmaisun metodi

150,00

Haluatko löytää uusia voimavaroja ja syvempää ymmärrystä itsestäsi?

Kaipaatko keinoja hallita stressiä ja parantaa tunnetaitojasi?

Haluaisitko ottaa itsellesi rauhallisen lepohetken palautumiselle?

Tai ehkä olet kiinnostunut harjoittamaan mielen ja kehon eheyttämistä sekä arjen haasteista irrottauttumista?

Kehollinen työskentely perustuu 20-vuotisen kokemukseni pohjalta kehittämääni Kehollisen tunneilmaisun metodiin. Metodi ammentaa tanssi-liiketerapiamenetelmistä, liikeimprovisaatiotekniikoista ja teatteripedagogisista menetelmistä sekä ottaa vaikutteita ratkaisukeskeisestä valmennuksesta ja NLP-tekniikoista.

 

Yksityistunnin pituus on 60 minuuttia.

 

Kuva: Tomi Nuotsalo
Osasto:

Kuvaus

Kehollisen läsnäolon metodi soveltuu työskentelytavaltaan kaikille, jotka ovat kiinnostuneita itsensä kehittämisestä, kehollisen läsnäolon parantamisesta ja tunnetaidoista. Lähtökohtana työskentelylle on asiakkaan toiveet, elämäntilanne, voimavarat ja energiataso. Valmennuksessa on luottamuksellinen ja lempeän salliva ilmapiiri.

Lähtökohtana työskentelylle on yhteyden palauttaminen kehoon ja ylimääräisestä tunnekuormasta irtipäästäminen. Uppoutumalla liikkeeseen päästämme vähitellen irti mielen kontrollista. Liikumme kehon ohjaamana ilman koreografiaa tai ulkoisia, esteettisiä vaatimuksia ja päästämme irti suorittamisesta. Heittäytymällä hetkeen tavoitamme uudenlaista läsnäolon tunnetta, maadoittumista ja turvallisuutta. Samalla tutkimusmatkalla löydämme uudenlaisia tapoja liikkua ja koemme uudenlaista läsnäoloa. Kehon lukkojen avautuessa päästämme samalla irti myös mielen jumituksista.

Valmennuksen toteutumispaikka sovitaan tapauskohtaisesti:  kasvotusten pääkaupunkiseudulla tai asiakkaan tarjoamissa tiloissa, jolloin hintaan lisätään matkakulut.

Johanna Koivu on valmistunut taiteiden maisteriksi (Master of Arts) Lontoosta, the Royal Central School of Speech and Drama:sta. Hän on näyttelijä, muusikko, esiintymiskouluttaja, mentaalivalmentaja, draamaopettaja, LCF Life Coach Master, NLP Practitioner ja tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja. Johanna on myös hyvinvointivaikuttaja, videosisällöntuottaja, juontaja sekä terveys- ja lifestylekonsepti KoivuTV:n tuottaja ja käsikirjoittaja.

Peruutukset:
Jos peruutus tehdään 24 tunnin sisällä ennen sovittua valmennusajankohtaa,
veloitamme peruutusmaksuna 50 % valmennuksen hinnasta (+alv. 24%). Tämä siitä
syystä, että aloitan asiakastapaamisen valmistelun aina hyvissä ajoin.