Karismakoulu Masterclass: Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssi 1

247,00

Tervetuloa Karismakoulun maailmaan, ihana tavata sinut täällä! Onnittelut, siitä, että olet ottanut tämän tärkeän askeleen kohti rennompaa ja itsevarmempaa esiintyjäpersoonaasi.

Esiintymistaidot eivät ole tärkeitä pelkästään ammatikseen lavalla oleville, sillä tänä päivänä yhä useammassa vuorovaikutustilanteessa tarvitaan vakuuttavia esiintymistaitoja. Esiintymisjännityksen kanssa voi oppia elämään ja sen kanssa voi tulla toimeen. Pelkoon voi tutustua ja sen kanssa voi ystävystyä. Jännittämisen vuoksi ei tarvitse luopua tärkeistä tilaisuuksista, esimerkiksi työuralla etenemiseen liittyen.

Minä autan sinua selättämään esiintymisjännityksen! Harjoittele kanssani turvallisessa ympäristössä omaan tahtiisi milloin vain sinulle parhaiten sopii.

Tälle verkkokurssille olen kerännyt tärkeimmät ja tehokkaimmat harjoitukseni jännittämisen lieventämiseen. Olen laatinut sinulle laadukkaita, TV-tasoisia videoita, kirjallisia harjoituksia ja äänitteitä, joihin olen laittanut kaiken 20-vuotisen kokemukseni esiintyvänä taiteilijana.

Kurssi soveltuu tasoltaan kaikille. Saat tunnukset sähköpostitse verkkokurssille 24 tunnin sisään ostostasi. 

Jos toivot lisäksi henkilökohtaista apua esiintymisjännitykseen, niin voin suositella sinulle one-to-one -esiintymisvalmennusta. Henkilökohtaisen esiintymisvalmennuksen avulla päästään työstämään juuri sinulle oleellisia ja tärkeitä aiheita. Jo parikin kertaa tuo helpotusta jännittämiseen ja Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssin kanssa ovat hyvä paketti.

Upeaa tehdä tätä matkaa kanssasi!

 

Kuvaus

Saat tunnukset sähköpostitse verkkokurssille 24 tunnin sisään ostostasi. Jäsenyytesi Karisma Coaching Masterclass : Eroon esiintymisjännityksestä 1 -verkkokurssille on voimassa vuoden siitä lähtien, kun olet saanut tunnukset. Muistathan tarkastaa roskapostisi, jos et saa sähköpostia 24 tunnin sisään. 

Lisätietoja Johannasta: www.karismacoaching.fi
www.koivutv.com

FB: Karisma Coaching ja KoivuTV

Varaamme oikeuden tehdä muutoksia verkkokurssin sisältöön. Käytännössä tämä tarkoittaa parannuksia ja hiomista asiakastyytyväisyyden huippuun viemiseksi.
Disclaimer: Varaamme oikeudet kaikkiin materiaaleihin. Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssin materiaalien kopiointi, jakaminen tai julkinen esittäminen on kielletty. Kurssimateriaalien käyttöoikeus on rajoitettu sinun henkilökohtaiseen käyttöösi.