Pakettitarjous: Karismakoulu Masterclass: Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssi ja henkilökohtainen valmennus

391,00

 

Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssin ja yksilövalmennuksen yhteenlaskettu hinta on erikseen hankittuna on 427€. Tässä valmennuspaketissa saat yhdestä henkilökohtaisesta valmennuksesta 20% alennuksen. Säästät siis 36€!

Tervetuloa Karismakoulun maailmaan, ihana tavata sinut täällä! Onnittelut, siitä, että olet ottanut tämän tärkeän askeleen kohti rennompaa ja itsevarmempaa esiintyjäpersoonaasi.

Esiintymistaidot eivät ole tärkeitä pelkästään ammatikseen lavalla oleville, sillä tänä päivänä yhä useammassa vuorovaikutustilanteessa tarvitaan vakuuttavia esiintymistaitoja. Esiintymisjännityksen kanssa voi oppia elämään ja sen kanssa voi tulla toimeen. Pelkoon voi tutustua ja sen kanssa voi ystävystyä. Jännittämisen vuoksi ei tarvitse luopua tärkeistä tilaisuuksista, esimerkiksi työuralla etenemiseen liittyen.

Minä autan sinua selättämään esiintymisjännityksen! Harjoittele kanssani turvallisessa ympäristössä omaan tahtiisi milloin vain sinulle parhaiten sopii.

Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssille olen kerännyt tärkeimmät ja tehokkaimmat harjoitukseni jännittämisen lieventämiseen. Olen laatinut sinulle laadukkaita, TV-tasoisia videoita, kirjallisia harjoituksia ja äänitteitä, joihin olen laittanut kaiken 20-vuotisen kokemukseni esiintyvänä taiteilijana. Verkkokurssi soveltuu tasoltaan kaikille.

Eroon esiintymisjännityksestä -pakettiin kuuluu lisäksi yksilövalmennus, joka toteutetaan joko kasvotusten Helsingissä Lauttasaaressa (tai vaihtoehtoisesti asiakkaan tarjoamissa tiloissa Ruoholahti-Lauttasaari-Keilaniemi -alueella) tai etänä videopuhelun välityksellä.  Henkilökohtaisen esiintymisvalmennuksen avulla pääsemme työstämään juuri sinulle oleellisia ja tärkeitä aiheita esiintymisjännityksen lieventämiseksi. Verkkokurssi ja henkilökohtainen esiintymisvalmennus ovat yhdessä toimiva ja suosittu paketti.

Upeaa tehdä tätä matkaa kanssasi!

 

Kuvaus

Saat tunnukset sähköpostitse verkkokurssille 24 tunnin sisään ostostasi. Jäsenyytesi Karisma Coaching Masterclass : Eroon esiintymisjännityksestä 1 -verkkokurssille on voimassa vuoden siitä lähtien, kun olet saanut tunnukset. Muistathan tarkastaa roskapostisi, jos et saa sähköpostia 24 tunnin sisään.

Yhden henkilökohtaisen valmennuskerran pituus on 50 minuuttia. Varaa aika valmennukseen sähköpostiisi lähetetystä linkistä tai täältä. 

Lisätietoja Johannasta: www.karismacoaching.fi
www.koivutv.com

FB: Karisma Coaching ja KoivuTV

Varaamme oikeuden tehdä muutoksia verkkokurssin sisältöön. Käytännössä tämä tarkoittaa parannuksia ja hiomista asiakastyytyväisyyden huippuun viemiseksi.
Disclaimer: Varaamme oikeudet kaikkiin materiaaleihin. Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssin materiaalien kopiointi, jakaminen tai julkinen esittäminen on kielletty. Kurssimateriaalien käyttöoikeus on rajoitettu sinun henkilökohtaiseen käyttöösi.