Tilauksesta ryhmille: Kehollisen tunneilmaisun metodin kurssi

520,00

Haluatko löytää uusia voimavaroja ja syvempää ymmärrystä itsestäsi?

Kaipaatko keinoja hallita stressiä ja parantaa tunnetaitojasi?

Haluaisitko ottaa itsellesi rauhallisen lepohetken palautumiselle?

Tai ehkä olet kiinnostunut harjoittamaan mielen ja kehon eheyttämistä sekä arjen haasteista irrottauttumista?

Kehollinen työskentely perustuu 20-vuotisen kokemukseni pohjalta kehittämääni Kehollisen tunneilmaisun metodiin. Metodi ammentaa tanssi-liiketerapiamenetelmistä, liikeimprovisaatiotekniikoista ja teatteripedagogisista menetelmistä sekä ottaa vaikutteita ratkaisukeskeisestä valmennuksesta ja NLP-tekniikoista.

Kurssin pituus on 120 minuuttia. Osallistujamäärä 4-8. Jos sinulla on suurempi ryhmä, voit lähettää tarjouspyynnön: https://www.karismacoaching.fi/yhteys

Toteutuspaikka sovitaan tapauskohtaisesti:  Kaapelitehtaan/Eiran toimitiloissa tai asiakkaan tarjoamissa tiloissa, jolloin hintaan lisätään matkakulut.

 

Osasto:

Kuvaus

Kaipaatko voimavaroja arkeen? Haluatko laskea stressiä, parantaa itsetuntoa ja lisätä tyytyväisyyttä kehoosi?

Tule viettämään virkistävä, liikunnallinen iltapäivä hyvässä seurassa!

Kurssin teemoja ovat:
– Stressinhallinta ja tunnetaidot
– Kehotietoisuuden lisääminen
– Hyvä olo omassa vartalossa

Kehoterapeuttinen työskentely parantaa kehotietoisuutta, rentouttaa jännitys- ja kiputiloja sekä vapauttaa kehon liikeratoja. Läsnäolon harjoittamisen kautta voi irtautua stressistä ja päästää irti turhista, kuormittavista asioista. Harjoitusten avulla keskitytään olemaan hetkessä, tässä ja nyt. Kehollinen läsnäolo virkistää, elvyttää, vapauttaa energiaa ja vahvistaa hyväksyvää suhtautumista omaan itseen.

Iltapäivä pitää sisällään lempeää ja elvyttävää liikettä, läsnäolo- ja mielikuvaharjoituksia, rentoutumista ja keskustelua.

Workshop soveltuu kaikille, tanssi-tai liikuntataustaa ei tarvita. Ilmapiiri on salliva, jokainen liikkuu omista lähtökohdistaan käsin. Pukeutuminen: liikkumiseen sopiva rento vaatetus, jota voit tarvittaessa lisätä tai keventää. Otathan mukaasi oman joogamaton, pyyhkeen tai viltin. Liikumme kevyillä tossuilla tai liukuestesukilla. Tilassa saattaa olla voimakas ilmanvaihto, joten otatahan lämmintä vaatetta mukaasi.

Valmentajana Johanna Koivu.

Johanna Koivu on valmistunut taiteiden maisteriksi (Master of Arts) Lontoosta, the Royal Central School of Speech and Drama:sta. Hän on näyttelijä, muusikko, esiintymiskouluttaja, mentaalivalmentaja, draamaopettaja, LCF Life Coach Master, NLP Practitioner ja tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja. Johanna on myös hyvinvointivaikuttaja, videosisällöntuottaja, juontaja sekä terveys- ja lifestylekonsepti KoivuTV:n tuottaja ja käsikirjoittaja.

Tervetuloa hakemaan energiaa ja hyvää oloa!

Lisätietoja Kehollisen tunneilmaisun metodista.
Lifestyle- ja hyvinvointimedia: www.koivutv.com

FB: Karisma Coaching ja KoivuTV

Peruutukset:
Jos peruutus tehdään 24 tunnin sisällä ennen sovittua valmennusajankohtaa,
veloitamme peruutusmaksuna 50 % valmennuksen hinnasta (+alv. 24%). Tämä siitä
syystä, että aloitan asiakastapaamisen valmistelun aina hyvissä ajoin.