1 x Esiintymisvalmennus ja mentorointi

180,00

Tarvitsetko työssäsi taitoja vakuuttaa muut aiheestasi ja kaipaat jämäkkyyttä olemukseesi?

Jännitätkö julkisia esiintymisiä ja haluaisit asiaan muutosta?

Tai ehkä koet, että et kykene ilmaisemaan itseäsi sosiaalisissa vuorovaikutustilanteissa siten kuin haluaisit.

Erilaisten harjoitusteni kautta saat hallinnan tunnetta jännittävään esiintymistilanteeseen. Lähdemme tutkimusmatkalle esiintyjäpersoonaasi ja matkalla kasvatamme vahvuuksiasi ja kehitämme heikompia osa-alueitasi. Kun opit tuntemaan itsesi esiintyjänä, sinulla on mahdollisuus kasvaa ja oppia nauttimaan esiintymistilanteista. Vuorovaikutus yleisösi tai kuulijoittesi kanssa on energistä, sujuvaa ja mukavaa.

Yhden valmennuskerran pituus on 60 minuuttia. Valmennuksen toteutumispaikka sovitaan tapauskohtaisesti:  kasvotusten pääkaupunkiseudulla tai etänä videopuhelun kautta. Valmennus voi tapahtua myös asiakkaan tiloissa pääkaupunkiseudun ulkopuolella, jolloin hintaan lisätään matkakulut.

Kuva: Antti Liinpää

Kuvaus

Sujuva esiintyminen on omien ajatusten ja tunteiden tehokasta kommunikointia oman persoonan kautta. Esiintymistaidot ovat opittavissa olevia taitoja ja siihen liittyviä tekniikoita voi harjoitella. Esiintymistaidot eivät ole tärkeitä pelkästään ammatikseen lavalla oleville, sillä tänä päivänä yhä useammassa vuorovaikutustilanteessa tarvitaan vakuuttavia esiintymistaitoja.

Niinkuin karismaattisuutta voi lisätä, samoin luontevaa esilläolemista voi oppia. Osa sujuvan esiintymisen ja jännittämisen hillitsemisessä on puhdasta tekniikkaa, jota voi opetella. Esiintymistilanteiden haltuunottamisessa tärkeintä on toisto. Kun syntyy positiivista rutiinia, luodaan hallinnan tunnetta. Tätä toistoa saadaan yhteisissä harjoitushetkissä.

Kun opit tuntemaan itsesi esiintyjänä, sinulla on mahdollisuus kasvaa ja oppia nauttimaan esiintymistilanteista. Vuorovaikutus yleisösi tai kuulijoittesi kanssa on energistä, sujuvaa ja mukavaa.

Lue lisää Karisma Coaching by Johanna Koivu -konseptista:  https://www.karismacoaching.fi/