Esiintymisvalmennus ja mentorointi 2 tuntia

340,00

Tarvitsetko työssäsi taitoja vakuuttaa muut aiheestasi ja kaipaat jämäkkyyttä olemukseesi?

Jännitätkö julkisia esiintymisiä ja haluaisit asiaan muutosta?

Tai ehkä koet, että et kykene ilmaisemaan itseäsi sosiaalisissa vuorovaikutustilanteissa siten kuin haluaisit.

Erilaisten harjoitusteni kautta saat hallinnan tunnetta jännittävään esiintymistilanteeseen. Lähdemme tutkimusmatkalle esiintyjäpersoonaasi ja matkalla kasvatamme vahvuuksiasi ja kehitämme heikompia osa-alueitasi. Kun opit tuntemaan itsesi esiintyjänä, sinulla on mahdollisuus kasvaa ja oppia nauttimaan esiintymistilanteista. Vuorovaikutus yleisösi tai kuulijoittesi kanssa on energistä, sujuvaa ja mukavaa.

Valmennuskerran pituus on 120 minuuttia ja se toteutetaan yhdellä käyntikerralla. Valmennuksen toteutumispaikka on Lauttasaaren toimitilat, Lapinlahden Lähde tai etänä videopuhelun kautta. Valmennus voi tapahtua myös asiakkaan tiloissa pääkaupunkiseudun ulkopuolella, jolloin hintaan lisätään matkakulut.

 

Kuva: Mitro Härkönen

Kuvaus

Sujuva esiintyminen on omien ajatusten ja tunteiden tehokasta kommunikointia oman persoonan kautta. Esiintymistaidot ovat opittavissa olevia taitoja ja siihen liittyviä tekniikoita voi harjoitella. Esiintymistaidot eivät ole tärkeitä pelkästään ammatikseen lavalla oleville, sillä tänä päivänä yhä useammassa vuorovaikutustilanteessa tarvitaan vakuuttavia esiintymistaitoja.

Niinkuin karismaattisuutta voi lisätä, samoin luontevaa esilläolemista voi oppia. Osa sujuvan esiintymisen ja jännittämisen hillitsemisessä on puhdasta tekniikkaa, jota voi opetella. Esiintymistilanteiden haltuunottamisessa tärkeintä on toisto. Kun syntyy positiivista rutiinia, luodaan hallinnan tunnetta. Tätä toistoa saadaan yhteisissä harjoitushetkissä.

Kun opit tuntemaan itsesi esiintyjänä, sinulla on mahdollisuus kasvaa ja oppia nauttimaan esiintymistilanteista. Vuorovaikutus yleisösi tai kuulijoittesi kanssa on energistä, sujuvaa ja mukavaa.

Johanna Koivu on valmistunut taiteiden maisteriksi (Master of Arts) Lontoosta, the Royal Central School of Speech and Drama:sta. Hän on näyttelijä, muusikko, esiintymiskouluttaja, mentaalivalmentaja, draamaopettaja, LCF Life Coach Master, NLP Practitioner ja tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja. Johanna on myös hyvinvointivaikuttaja, videosisällöntuottaja, juontaja sekä terveys- ja lifestylekonsepti KoivuTV:n tuottaja ja käsikirjoittaja.

Lue lisää Karisma Coaching by Johanna Koivu -konseptista ja esiintymisvalmennuksesta.

Peruutukset:
Jos peruutus tehdään 24 tunnin sisällä ennen sovittua valmennusajankohtaa,
veloitamme peruutusmaksuna 50 % valmennuksen hinnasta (+alv.24%). Tämä siitä
syystä, että aloitan asiakastapaamisen valmistelun aina hyvissä ajoin.