1 x Mentaalivalmennus

130,00

Kaipaatko muutosta elämääsi tai haluat tulla entistä paremmaksi siinä, mitä teet?

Haluatko kasvaa täyteen potentiaaliisi, löytää uusia voimavaroja tai syvempää ymmärrystä itsestäsi?

Valmennuksen pituus on 60 minuuttia.

Valmennuksen toteutumispaikka sovitaan tapauskohtaisesti:  kasvotusten pääkaupunkiseudulla tai etänä videopuhelun kautta. Valmennus voi tapahtua myös asiakkaan tiloissa pääkaupunkiseudun ulkopuolella, jolloin hintaan lisätään matkakulut.

Kuvaus

Elämä on nyt. Miksi et siis tekisi tästä hetkestä parhaan mahdollisen? Sinun ei tarvitse antaa menneisyyden kahlita tai tulevaisuuden pelottaa. Minä autan sinua tässä. Teen matkaa kanssasi.

Yhdessä luomme motivoivat askeleet kohti haluamaasi muutosta. Saatat huomata, että matkasta lopputulokseen nauttii usein jopa enemmän kuin itse päämäärän saavuttamisesta.

Olen tukenasi muutosprosessissa ja autan sietämään hetkellistä epävarmuutta uuden edessä. Saat luottamusta ja uskoa muutosprosessiin.

Mentaalivalmennus on tavoitteellista, hyvinvointia tukevaa toimintaa, jossa fokus on ratkaisukeskeisyydessä. Valmennus on ennaltaehkäisevää ja tukee asiakkaan omien voimavarojen käyttöönottoa. Lähtökohtana on ajatus siitä, että asiakkaalla itsellään on kaikki tarvittavat voimavarat tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Valmennuksessa käsitellään asiakkaalle oleellisia teemoja keskustellen. Prosessoinnin apuna voidaan käyttää myös kirjoittamista sekä erilaisia toiminnallisia menetelmiä kuten kehotietoisuustyöskentelyä, rentoutus- ja mielikuvaharjoittelua.

Valmennuksen tavoitteet ja päämäärät luodaan yhdessä valmennettavan kanssa. Valmennuksen avulla voidaan parantaa itsetuntemusta, ajattelu- ja tunnetaitoja, itsensä johtamista ja vuorovaikutustaitoja. Ajattelun ja mielen toiminnan laatuun panostamalla on mahdollista tehdä elämässään parempia valintoja, tunnistaa omat kehitysmahdollisuudet ja oppia itsesäätelyn kautta hallitsemaan stressiä.

Valmennuksessa käsitellään asiakkaalle oleellisia teemoja keskustellen. Prosessoinnin apuna voidaan käyttää myös kirjoittamista sekä erilaisia toiminnallisia menetelmiä kuten kehotietoisuustyöskentelyä, rentoutus- ja mielikuvaharjoittelua.

Yleisimpiä valmennusaiheita ovat:

  • Itsetunto ja itsensä johtaminen
  • Ihmissuhteet, tunnetaidot ja vuorovaikutus
  • Ajankäyttö, tavoitteiden saavuttaminen ja stressinhallinta
  • Positiivinen muutos, henkinen kehitys, luovuus ja elämänhallinta
  • Sujuva esiintyminen, karismaattisuus ja esiintymisjännitys
  • Tasapainoinen arki ja tehokas työelämä

Johanna Koivu on valmistunut taiteiden maisteriksi (Master of Arts) Lontoosta, the Royal Central School of Speech and Drama:sta. Hän on näyttelijä, muusikko, esiintymiskouluttaja, mentaalivalmentaja, draamaopettaja, LCF Life Coach Master, NLP Practitioner ja tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja. Johanna on myös hyvinvointivaikuttaja, videosisällöntuottaja, juontaja sekä terveys- ja lifestylekonsepti KoivuTV:n tuottaja ja käsikirjoittaja.

Lue lisää Karisma Coaching by Johanna Koivu -konseptista.

Peruutukset:
Jos peruutus tehdään 24 tunnin sisällä ennen sovittua valmennusajankohtaa,
veloitamme peruutusmaksuna 50 % valmennuksen hinnasta. Tämä siitä
syystä, että aloitan asiakastapaamisen valmistelun aina hyvissä ajoin.